Home Activiteiten Interactieve kennismaking met het Human Design

Date

26 02 2022
Verlopen!

Time

13:30 - 17:00

Interactieve kennismaking met het Human Design

Wat is Human Design en wat betekent het voor JOU?

Misschien heb je vaak gewenst dat je een gebruiksaanwijzing had bij jezelf, je partner, je kind of andere medebewoners van deze planeet. Dan vertel ik je nu het goede nieuws dat deze  gebruiksaanwijzing bestaat!

En wel in de vorm van je Human Design, oftewel, je blauwdruk. Deze blauwdruk is onderdeel van het Human Designsysteem en wordt gemaakt aan de hand van je geboortegegevens: datum, tijd en plaats. Door onze blauwdruk te kennen, begrijpen we beter hoe we functioneren, wat onze lotsbestemming is en hoe we met andere mensen zijn verbonden.
Human Design geeft je een zeer accuraat en praktisch inzicht in hoe jij ‘bedraad’ bent en hoe je jezelf weer kunt afstemmen op je oorspronkelijke setting, op hoe je oorspronkelijk bedoeld bent.

Human Design is een relatief nieuw systeem en  een synthese van een viertal esoterische wetenschappen (Chakrasysteem, I Tjing, Astrologie, Kabbala) en moderne wetenschappen (Kwantum fysica, Bio chemie en Genetica).

Tijdens de workshop geef ik algemene uitleg over Human Design, wat is het, hoe en waar is het ontstaan, en wat kan het voor jou kan betekenen.

Human Design is enerzijds een complex systeem en anderzijds een zeer simpele methode om je bij jezelf te brengen. Het geeft je een Strategie die je kunt volgen en die je naar acceptatie van en liefde voor jezelf brengt. En niet alleen liefde voor jezelf maar ook begrip van en liefde voor je medemens als je weet hoe de ander ‘bedraad’ is.

We nemen een kort en inspirerend kijkje in de kaarten van de individuele deelnemers zodat je er echt even aan kunt proeven.

De prijs van de workshop is €20. Mocht je na de workshop een persoonlijk consult boeken, dan krijg je daar €10 korting op.

De workshop duurt van half 2 tot 5 uur.

 

Terug naar de agenda

Surrenda Kuut

Organizer

Surrenda Kuut
Phone
06 518 375 22
Email
surrenda@hooptegeven.nl
Website
http://www.hooptegeven.nl

Volgende Keer