Surrenda Kuut

Mijn naam is Surrenda Kuut en wat ik het liefste doe, is uitleg geven over (jouw) Human Design.

Ik heb veel gedaan in mijn leven, veel onderzocht, veel ontdekt en erg genoten van alles wat ik deed. Nu vermaak ik me met Human Design. En werkelijk, elke dag, ontdek ik weer een nieuw stukje van het mysterie ‘mens’ en elke dag hou ik meer van mezelf en van de mensen die ik ontmoet en begeleid.

Surrenda Kuut

Ik nodig je van harte uit je aan de hand van je Human Design met mij te verwonderen over hoe accuraat dit systeem is en hoe het je, door er mee te experimenteren, simpelweg thuisbrengt bij jezelf.

In februari 2009 had ik mijn eerste Human Designreading.

Ik was diep onder de indruk van wat mij in deze reading werd onthuld. Dit ging werkelijk over mij!

Meteen viel er heel veel op haar plaats, inzichten, aha-belevingen en een diep weten dat ik hier met GOUD te maken had.

Een complex systeem, dat wel, maar de eenvoud van het volgen van je Strategie en Innerlijke Autoriteit is haast te mooi om waar te zijn. Ik begon met het experiment en nu, meer dan twaalf jaar later, kan ik zeggen dat het waar is. Dat de simpele strategie ‘wachten op een response en luisteren naar mijn Sacrale Centrum'( ik ben het type Generator), werkt. Oh nee, het is niet allemaal rozengeur en maneschijn nu in mijn leven, maar leven wie ik werkelijk ben geeft me die voldoening waar ik daarvoor altijd naar op zoek was.

Na mijn reading wilde ik ‘alles’ weten over het Human Designsysteem.

Ik volgde alle beginnerscursussen en daarna de opleiding voor Human Designcoach, gevolgd door de opleiding tot Human Designanalist.

Ik bleef nieuwsgierig en volgde ettelijke cursussen in verschillende onderwerpen binnen het Human Designsysteem: sterven, dood en bardo, de mystieke weg, familieanalyse, partneranalyse, specifieke kinder analyse, enz. enz.

Ook de laatste jaren volg ik nog steeds cursussen, maar ligt mijn focus op de praktijken niet op de theorie. Ik leer veel van mijn klanten, van de deelnemers aan mijn cursussen en in het dagelijkse leven met familie, partner, vrienden en vriendinnen. Deze ‘live-lessen’ zijn momenteel mijn grootste inspiratiebron.

Vorig jaar ben ik geïnterviewd door Michelle de Bree van 100% jezelf. De podcast die daar uit voortkwam vind je hier: https://open.spotify.com/episode/2bfsc98bd9hrljglCaxs1n?si=a70bd0cfc07940e3