Home Activiteiten Acupunctuur Ingrid Kemper

Date

22 03 2023
Verlopen!

Time

09:00 - 17:00

Acupunctuur Ingrid Kemper

Acupunctuur is een eeuwenoude geneeskunde die gebruik maakt van naaldjes om energie verstoringen in het lichaam te beïnvloeden. Verstoringen in de energie kunnen op lichamelijk niveau tot pijnklachten lijden. De oorzaak van deze verstoring zou op het emotionele vlak kunnen liggen.

Informatie over deze activiteit

Om een cliënt goed te kunnen helpen gebruik ik de klassieke Chinese methoden om een diagnose te stellen. Aan de hand daarvan kan ik zien en voelen waar de energie goed loopt en waar een blokkade is, die ik meteen behandel. De oorzaak van de blokkade onderzoeken is de volgende stap: Ik gebruik hiervoor graag het hart als huis van de keizer.

In de Chinese geneeskunde is het hart meer dan een pompend orgaan, het is ook de meester van alle organen. Als we de organen als landschappen gaan bekijken in het rijk van de keizer, dan kunnen we verstoringen in het landschap of de keizer zelf gebruiken om problemen op te lossen. Door middel van visualisatie gaan we met behulp van de keizer luisteren naar het hart. De keizer weet wat er gaande is en weet vaak wat hij nodig heeft om de situatie te verbeteren. Ik zet dan een naaldje op een acupunctuurpunt waarvan de werking past bij de wens van de keizer. Als de keizer zich beter voelt, kan hij beter regeren en kan het land zich herstellen.

Ieder is het middelpunt van zijn universum, verandering begint bij jezelf! De moed en kracht om de innerlijke wereld te veranderen ligt in je hart.

Sessiekosten € 70,- Euro, voor kinderen tot 12 jaar €  50,- .

Ga naar www.ingridkemper.nl om je sessie bij de Binnen Cirkel Ootmarsum te reserveren.

Ingrid Kemper

Organizer

Ingrid Kemper
Phone
0031 6 241 881 35
Email
info@ingridkemper.nl
Website
http://www.ingridkemper.nl

Volgende Keer