Home Activiteiten Kundalini Yoga 19:00 – 20:00
Kundalini Yoga - Marijke Timmermans bij de Binnencirkel Ootmarsum

Date

23 03 2023
Verlopen!

Timewe starten om 20.45 Inloop vanaf 20.30 uur

19:00 - 20:00

Kundalini Yoga 19:00 – 20:00

Kundalini Yoga is één van de oudste vormen van yoga, die met een zeer breed scala aan oefeningen uitwerking heeft op verschillende lagen van ons zijn.

Informatie over deze activiteit

Kundalini Yoga is één van de oudste vormen van yoga, die met een zeer breed scala aan oefeningen uitwerking heeft op verschillende lagen van ons zijn.

De fysieke oefeningen, mantra’s, en meditatie werken als een apk voor jouw lichaam, geest en ziel. De oefeningen bieden een moment om met je aandacht naar binnen te gaan, en te voelen wat in jou speelt.

Ondertussen houdt de yoga zowel je geest als je lichaam fit en flexibel. Je komt niet alleen tot rust, ook helpen de oefeningen je in je kracht te komen. En de ervaring is… je slaapt er goed op!

Kosten

Kennismakingstarief bij deelname vanaf maart 2020: €40 voor 6 lessen.

Proefles: €10,-.  Een tweede proefles is gratis.

Daarna kun je je inschrijven voor een abonnement van €36,- per maand, 10 maanden per jaar, of gebruik maken van een 10-ritten kaart van €98,-, maximaal 13 lesweken geldig.

Saraswati Kundalini Yoga vindt het belangrijk dat yoga toegankelijk is voor degenen die financieel minder te besteden hebben (richtlijn gezamenlijk jaarinkomen < €30.000). Herken je deze situatie en doe je toch graag mee, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De Kundalini yoga wordt gegeven op maandagmorgen en donderdagavond.

Meer info over de yoga : info@saraswati-kundalini-yoga.nl

Terug naar de agenda

Referentie opgeven voor deze activiteit

Volgende Keer