Elly Groot

Mijn naam is Elly Groot, ik ben van oorsprong een Noord- Hollandse en woon al 20 jaar met veel plezier in Enschede.

Meditatie en yoga hebben mij inzichten en mooie ontmoetingen gegeven.
Ik heb vele jaren yogagroepslessen, yoga- en meditatieweekenden gegeven tot begin 2020. Dit heeft mij en de deelnemers veel goeds gebracht.

Daarnaast heb ik mij vanaf 2013 verdiept in de heling van kristallen klankschalen en ademcoaching en hierin heb ik al vele bijzondere sessies gegeven.

Elly Groot

Kristallen klankschalen zijn gemaakt van 99,99% puur kwartskristal, 'bergkristal'. De schalen worden door musici op de juiste toonhoogte geslepen en op de juiste zuiverheid afgestemd. Het bespelen van de kristallen klankschalen is een soort trillingstherapie. Deze trillingen zorgen voor een subtiele interne, cellulaire massage.

De klanken van de kristallen klankschalen hebben een rustgevende en helende werking. Op zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

In mijn sessies bespeel ik de kristallen klankschalen op intuïtieve wijze.
Daarnaast gebruik ik ook andere harmonische instrumenten.

In januari 2020 heb ik een sabbatical van een paar maanden genomen. Bezinning en inzichten over mijzelf en het leven maken dat ik ben gestopt met het geven van yogales en nu extra geniet van mijn cliënten in mijn praktijk.

Naast de begeleiding die ik geef en de sessies die ik houd, geef ik sinds kort energetische ontspanningsmassages. Ook deze werken helend en op een diep niveau door.

Ik kom met mijn klankschalen (en andere werk) op veel bijzondere plekken in Nederland om workshops te geven. Ik ben dan ook enorm blij dat ik de meditatieve en helende klankreizen nu maandelijks kan geven in Ootmarsum, in de prachtige Binnencirkel.

Ik ontmoet je graag.

Wil je meer weten over mij, mijn werk en achtergrond, neem dan gerust een kijkje op:

Contactgegevens Elly Groot:
info@vrij-in-jezelf.nl
06-456 33 867