Femke Bodde

In mijn coaching praktijk werk ik met mensen die naar zichzelf durven te kijken en daadwerkelijk stappen willen zetten. We worden allemaal uitgedaagd door het leven en iedereen krijgt zijn eigen lessen te leren. Ik heb zelf een lang weg afgelegd om gelukkig te worden met mezelf.

Femke Bodde bij de Binnencirkel Ootmarsum

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van hoog gevoelig zijn, burn-out en depressie. Jarenlang snapte ik niks van mezelf en was ik ongelukkig. Terwijl mijn hoofd iets anders zei: ‘je hebt het toch goed voor elkaar. Getrouwd, leuke baan, een fijn huis, drie gezonde kinderen, wat wil je nog meer.’

Maar van binnen voelde dat niet zo, ik was afgescheiden van mijn gevoel en stond al jarenlang in de overleef stand.

Het was een ware ontdekkingstocht om gelukkig te worden met mezelf, van binnen. Na allerlei coaching trajecten en trainingen kan ik nu oprecht zeggen dat ik blij ben met mezelf. En nu help ik andere mensen daarmee. Fantastisch om te doen! Deze weg was nodig om te doen wat ik nu doe.

Mijn motto is: DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY!

Bij de binnencirkel geef ik de workshop WOMEN DANCE FLOW. Gewoon omdat mijn hart er blij van wordt! Deze workshop is voor vrouwen die van dansen, muziek en verbinding houden. Muziek heeft een krachtig effect op je lichaam en brengt je bij je gevoel. Dansen is een vorm van uiting en expressie, een manier waarop je lichaam emoties kan verwerken.

Tijdens deze avond worden dans en contactoefeningen afgewisseld, waardoor je in een heerlijke flow komt. Uit je hoofd, in je lijf en dichtbij je gevoel. Echt magisch!

Naast de individuele coaching en WOMEN DANCE FLOW, geef ik ook nog Kom in je kracht en Delen is helen. Meer informatie vind je op www.beeblij.nl

Contactgegevens:

femkebodde@beeblij.nl
0031 06 302 64 614