Margreet Kraak

Ik ben Margreet Kraak, en al mijn hele leven gefascineerd door het menselijk lichaam, persoonlijke groei en bewustzijn. Hoe we ons bewegen, wat ons beweegt....

Margree Kreek

Was tot een aantal jaren geleden ambitieus én perfectionist. Stond altijd voor anderen klaar en legde de lat erg hoog, met name voor mezelf. Had erg veel ballen in de lucht te houden: Fysiotherapeut met een eigen praktijk, op latere leeftijd kinderen gekregen en toen ze klein waren nog een Master Studie Manuele Therapie ernaast. Had al jarenlang lichamelijke klachten, waarbij ik met name in het reguliere circuit zocht naar verklaringen en oorzaken. Het effect was helaas meestal slechts van tijdelijke aard.

In 2017, tijdens het schrijven van mijn Masterthesis, trok mijn lichaam aan de noodrem en gaf duidelijk aan dat dit niet mijn weg was. Tijd om echt naar binnen te gaan.

In mijn zoektocht naar oplossingen trok een Bars class van Access Consciousness® mijn aandacht: een energetische methode om moeiteloos los te laten (op m'n website kun je er meer over lezen).

Het begin van een prachtige reis, die iedere dag zoveel moois oplevert:

 • rust in mijn hoofd
 • met mijn lichaam als kompas luisteren naar de fluisteringen van mijn lichaam en zo steeds opnieuw samen kiezen wat goed voelt
 • in verbinding met mezelf, de natuur en alles wat groeit en bloeit
 • vol energie genieten van alle nieuwe mogelijkheden die er elke dag op mijn pad komen
 • in een nieuw evenwicht

 Vanuit deze basis in contact en in verbinding met  jou

Het bleef niet alleen bij een persoonlijke reis, ook in mijn werk mocht mijn energetisch gewaarzijn zich steeds verder ontvouwen en samensmelten met de manuele therapie. Zo is de hieruit ontstane Energetische Lichaamsgerichte Therapie als thuiskomen in iets waarvan ik altijd al wist dat het bestond maar waar ik nog geen toegang toe had.

Hier komt mijn liefde en passie voor lichamen samen met iets veel groters: mensen op een heel andere manier weer kennis te laten maken met hun lichaam. Dat je weer mag leren luisteren naar wat je lichaam je eigenlijk wil vertellen. Samen met je lichaam voelen of de overtuigingen die je hebt en de keuzes die je maakt (nog) wel de jouwe zijn. Weten dat je altijd weer iets anders mag kiezen. Vertrouwen op jouw innerlijk weten en door daarnaar te handelen weer thuiskomen in jezelf. Jezelf mogen en durven zijn ook in verbinding met anderen en daardoor de wereld een stukje mooier te kleuren.

Enkele inspiratiebronnen in willekeurige volgorde:

 • Dr. Dain Heer: Being You Changing the World en Body Whispering
 • Susanna Mittermaier: Pragmatische Psychologie
 • Brandon Bays: De helende reis
 • Dr. Joe Dispenza: Jij bent de placebo & Overstijg jezelf
 • Eben Alexander: Na dit leven en Leven & Een mindful universum
 • Bonnie Bessem: Hemeltaal

Wat ik bij de BinnenCirkel doe

Bij de Binnencirkel Ootmarsum geef ik wekelijks 'Energetische Lichaamsgerichte Therapie' - sessies. Alle informatie over deze sessies vind je HIER

Deze reizen duren altijd minimaal een uur zodat we de tijd en rust hebben echt naar binnen te gaan. Jouw lichaam weet wanneer het weer tijd is voor een  nieuwe  reis. In 3-5 sessies zijn we meestal al een mooi eind op weg.
 
 Jouw investering in jezelf
Sessie 

1 x 60 Minuten –   85 Euro

1 x 90 Minuten – 120 Euro

Samen op reis

5 x 60 Minuten – 400 Euro

5 x 90 Minuten – 575 Euro

Voor meer informatie en aanmelden voor een sessie
kan je rechtsreeks contact met Margreet Kraak opnemen:
06 25580787 of energymargreetkraak@gmail.com

https://margreetkraak.com/