Rianne Richter

Als ervaringsdeskundige begrijp ik maar al te goed hoe het voelt om uit balans te raken en de connectie met jezelf je basis te verliezen. 

Een burn-out heeft mij zowel letterlijk als figuurlijk tot stilstand gebracht in mijn leven op aarde en me geconfronteerd met mijn hooggevoeligheid, de mening van anderen, het continue over mijn eigen grenzen gaan, het niet leven naar mijn eigen maatstaven en het continue goed willen doen voor anderen, zonder rekening te houden met mijzelf.

Rianne Richter

Sinds ik heb besloten om te vertragen en te leven volgens mijn eigen ritme en voorwaarden, is er een hele 'nieuwe' wereld voor mij opengegaan.

Ik zet nu mijn vertraging & innerlijke kracht in voor een liefdevollere wereld!

Vanuit mijn eigen ervaring, passie, expertise en ontvangen inzichten begeleid ik jou uit liefde naar jouw eigen sprankelende kern! Ik nodig je uit om in het portaal van je hart te stappen en je bewustzijn uit te breiden. Mijn begeleiding is liefdevol en zorgzaam.

Het is mijn Zielsmissie om naast je te lopen en je te begeleiden binnen jouw eigen unieke transformatie zodat ook jij jouw unieke Zielsmissie gaat leven vanuit pure Verbinding, Vrijheid, Vertraging, Passie en Liefde!