Silvia Fokkema

Mijn naam is Silvia, energetisch hypnotherapeut, een gevoelige, creatieve én nuchtere Friezin die heel graag in Ootmarsum verblijft.

Silvia Fokkema

Zowel professioneel als privé help ik graag mensen die geholpen willen worden en daar zal ik mij ook volledig voor inzetten. Ik heb veel mensen gecoacht als intercedent, jobcoach en accountmanager bij de overheid.

De wereld van hypnose, het werken met het onbewuste, ging voor mij open na een heftige burn-out. Die kreeg ik mede doordat ik alleen in mijn hoofd zat en niet bij mijn gevoel kwam, streng was voor mezelf, perfectionist, de lat heel hoog legde en een laag zelfbeeld had. Het resulteerde in een tal van klachten zoals totale lusteloosheid en een sociale angst.

Het werken aan mijzelf met hypnose heeft mij weer naar mijn innerlijke kracht gebracht, naar een gevoel van rust en zelfliefde waardoor ik nu meer vanuit mijn gevoel leef en zelf aan het stuur sta.

Sinds een jaar werk ik met veel voldoening in mijn Hypnosetherapie praktijk Via Sil. Ik stem af op wat jij nodig hebt, via mijn unieke combinatie van wie ik ben, mijn ervaring en mijn ‘gereedschapskist’ van coaching, energiewerk, hypnotherapie en frequentietherapie.

Bewustwording van jezelf, verwerken en transformeren van emoties, verantwoordelijkheid nemen en acceptatie van wat is, zijn daar onderdelen van.

Ik vind betrouwbaarheid, empathie, veiligheid en verbinding erg belangrijk.

Dit krijg ik terug van mijn klanten:
“Ik voelde me meteen vertrouwd bij haar zelfs om mijn diepste gevoelens te uiten, ze heeft een warme, liefdevolle en oprechte belangstelling voor je, ze verdiept zich in je, zet je tot nadenken, heeft een fijne rustgevende stem.”

Mijn doel is om jou te helpen zodat jij je authentieke zelf kunt zijn zonder belemmerende overtuigingen en gevoelens vanuit het verleden. De kern van wie je bent, is al helemaal goed zoals je bent. Ik help je de lagen die je niet meer dienen af te pellen. Waardoor jij je weer goed voelt in het nu, dat gun ik jou en alle mensen om je heen.

Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie over mij en mijn activiteiten: https://Via-Sil.nl