Lezing: “Ontmoeting met jezelf”! met Marianne Olink

Ontmoeting met jezelf - Marianne Olink

We gaan met zijn allen een heel nieuw tijdperk in, een tijdperk waar je als mens jezelf belangrijk gaat vinden, liefhebben en kiezen voor jezelf! Iedereen heeft steeds meer behoefte aan diepgang en ontwikkeling.

Ontmoeting met jezelf - Marianne Olink

Wij hadden altijd verwacht het van de buitenwereld te ontvangen; de liefde, het gehoord en gezien worden, de aandacht en vooral ook het goed bevonden worden.

Als leerkracht nu van de Spirituele en Intuitieve Academie ben ik er ooit achter gekomen dat alles je iets te vertellen heeft op een diepere laag. Zelfs Pijn, verdriet en ziekte! Wij zijn zo gewend te leven uit ons hoofd en zo gewend ons eigen gevoel en onszelf aan de kant te schuiven dat je niet door hebt dat je eenzaam, geen verbinding meer met mensen hebt, het gevoel dat er niemand belang bij je heeft, je het niet waard bent, je eigen gevoel is dat je in de steek gelaten hebt.

In deze lezing vertel ik hoe je weer bij jezelf kunt komen, middels korte consulten en een mooie meditatie! In de consulten zal je veel duidelijk worden en trigger ik je tot nadenken over je eigen leven. Een innerlijke kind heling, vorige levens, familieopstellingen echt alles kan voorbij komen in de consulten.

Het is de tijd te leren in je kracht te gaan staan en het leven op te eisen wat het voor jou mag zijn, leren grenzen aangeven waardoor mensen respect voor je krijgen, kiezen voor jezelf zodat je je eigen weg gaat, en uiteindelijk bij elke stap het mooiste voor jezelf te ontdekken.

Verwonder, ervaar en zie wat er bereikt kan worden wanneer je de stappen zet voor jezelf. Na deze lezing bied ik een ontwikkelingstraject aan van 6 avonden.

Hierover vertel ik je tijdens deze lezing en is geheel vrijblijvend.